• Bruiloft

  In onze bakkerij worden de lekkerste bruidstaarten gemaakt. Elke bruidstaart wordt persoonlijk met het bruidspaar afgestemd.
 • Bruiloft

 • Bruiloft

  In onze bakkerij worden de lekkerste bruidstaarten gemaakt. Elke bruidstaart wordt persoonlijk met het bruidspaar afgestemd.
 • Bruiloft

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Wedding Brunch/Lunch

Wedding Lunch

Brunch

Gezellig en intiem jullie grote dag starten met de daggasten? Reserveer dan de Wedding Brunch. Wij verzorgen een heerlijk brunchbuffet met verse croissantjes, chocoladebroodjes, handgemaakt vlechtbrood, zoete broodjes, gekookte eieren, diverse jams, hartig beleg, koffie/thee en natuurlijk verse jus d’orange. Uiteraard moet er ook getoast worden met champagne en wordt aan het einde de bruidstaart aangesneden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Lunch

Net als bij de Wedding High Tea onthalen wij jullie en jullie gasten met Champagne bij het stadhuis van Delft. Met het glas in de hand wandelen jullie naar onze bakkerij, waar de bruidstaart klaar staat. De taart wordt door jullie aangesneden. Koffie met een lekker stuk taart wordt hierna geserveerd.  Aansluitend kunnen jullie gasten genieten van een koud lunch buffet met diverse broodjes en salades. Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

Maandag:  - GESLOTEN
dinsdag tm zaterdag: 8.00-17.00 uur 
zondag:   - 12.00 - 17.00 uur 

 

 

Afwijkende openingstijden:

 

Vanaf 15 oktober 2020 is i.v.m. de lockdown de winkel alleen op Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag geopend.

Zaterdag 5 december: sluiting om 16.00 uur

Donderdag 24 december: sluiting om 16.00 uur

Gesloten op: vrijdag 25 december, zaterdag 26 december en zondag 27 december, vrijdag 1 januari 

Extra geopend op: maandag 28 december

donderdag 31 december geopend van 6.00 -  15.00 uur

 

 

 

 

 


Evenementen Nieuws Vacatures