• Arrangementen

    Heeft u iets te vieren? Verjaardag, 25-jarig huwelijk, personeelsfeest, wat het ook is, bij ons in de bakkerij bent u aan het juiste adres voor een intiem en gezellig feest.
  • 1

Historische Stadswandeling

Historische Stadswandeling

De stad Delft heeft een rijke geschiedenis en verkreeg zijn eerste stadsrechten in 1246. Naast het goed bewaarde middeleeuws centrum van Delft, heeft de stad veel bekende inwoners gehad zoals; Johannes Vermeer, Hugo Grotius, Willem van Oranje of Antoni van Leeuwenhoek. Maar ook is Delft natuurlijk bekend om zijn Delfts Blauw en lange band met het Koningshuis.

 

Reserveer samen met uw groep een stadswandeling onder begeleiding van een professionele gids.  Wij ontvangen uw groep met koffie en gebak.  Hierna haalt de gids u bij onze bakkerij op voor de wandeling van 1,5 uur langs de mooiste plekjes van Delft. Na afloop komt u weer terug in onze lunchroom voor een heerlijke lunch.  Prijs op aanvraag. 

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Dinsdag tm zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

Afwijkende openingstijden:

Zaterdag 24 december geopend tot 16.00 uur

Zondag 25 december gesloten

Dinsdag 27 december t/m 31 december 2022:  alleen de buitenbakkerij + winkel geopend. Lunchroom is gesloten

Zondag 1 januari 2023 gesloten

 

 

 

 


Evenementen Nieuws Vacatures