• Arrangementen

    Heeft u iets te vieren? Verjaardag, 25-jarig huwelijk, personeelsfeest, wat het ook is, bij ons in de bakkerij bent u aan het juiste adres voor een intiem en gezellig feest.
  • 1

Historische Stadswandeling

Historische Stadswandeling

De stad Delft heeft een rijke geschiedenis en verkreeg zijn eerste stadsrechten in 1246. Naast het goed bewaarde middeleeuws centrum van Delft, heeft de stad veel bekende inwoners gehad zoals; Johannes Vermeer, Hugo Grotius, Willem van Oranje of Antoni van Leeuwenhoek. Maar ook is Delft natuurlijk bekend om zijn Delfts Blauw en lange band met het Koningshuis.

Programma Historische Stadswandeling

~Start Koffie met gebak in onze bakkerij.

~Vervolgens een historische stadswandeling ruim 60 minuten en, waarbij je langs de mooiste plekjes van de stad komt. De verhalen van zijn inwoners,de mooiste huizen met prachtige oude gevels en de vaderlandse geschiedenis van Oranje tot de V.O.C. komen aan je voorbij. Vaak wordt deze wandeling uitgebreid met een bezoek aan de Nieuwe Kerk, maar andere opties zijn ook mogelijk, zoals een bezoek aan museum Prinsenhof of het Vermeercentrum.

~Afsluitend Soep met brood

Kosten 14,95 p.p.

Reserveerbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Reserveer nu

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Tijdens de lockdown zijn wij alleen geopend op:

donderdag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

 

Zondag 14 februari bezorgen wij ontbijt, maar zijn wij verder die dag niet geopend. 

 


Evenementen Nieuws Vacatures