Vacatures

 

Kom jij ons team versterken?!

 KEUKENHULP - LUNCH

Kan jij de heerlijkste lunches bereiden en heb je ook een hart voor zoete lekkernijen, dan ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken. Samen met de bakker zorg je ervoor dat dagelijks niet alleen heerlijke zoete lekkernijen, maar ook de lekkerste broodjes, salades, uitsmijters, borrelplanken en High Tea's uit onze bakkerij geserveerd worden. 

Je start om 10 uur met alles voor te bereiden voor de lunch.  Tussen 11.00 en 16.00 uur bereid je de heerlijkste lunches en daarna ruim je de keuken weer op en ben je lekker 's avonds weer vrij.  

Je zorgt tussendoor dat alles schoon en netjes blijft en je volgt de HCCP regels.  Bovendien heb je oog voor het beheer van de inkoop en geeft tijdig door als iets op is.  Ben je creatief en heb je zelf nog leuke ideeën dan wordt dit altijd op prijs gesteld.  

Voor ong. 24 tot 32 uur per week. 

 

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Tijdens de lockdown zijn wij alleen geopend op:

donderdag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

 

Zondag 14 februari bezorgen wij ontbijt, maar zijn wij verder die dag niet geopend. 

 


Evenementen Nieuws Vacatures