• Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • Lunch

  Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!
 • 1
 • 2
 • 3

Lunch

lunch

Lunchen bij Bakker Suikerbuik

In de afgelopen jaren is Bakker Suikerbuik uitgegroeid tot een geliefd plekje om te lunchen. Ieder ochtend maakt de bakker het brood voor de lunch, zodat er altijd heerlijk vers zacht brood is om te nuttigen.

Eén van de favoriete lunchgerechten is de Croque Monsieur, een super grote tosti gemaakt van pomodori tomatenbrood, Goudse Kaas en Ham. Ook zijn zusje, de Croque Madame, met twee gebakken eitjes erop is favoriet.

De Hartige Proeverij, een plank gevuld met 5 verschillende hartige lekkernijen uit de bakkerij wordt regelmatig geserveerd. Maar ook het broodje Gezond, wat met veel rauwkost, echt zijn naam eer aan doet, wordt regelmatig besteld.

Broodjes zoals de ‘Hete Geit’ en 'Kip Kimchee'  moet je echt ontdekken. Maar wil je liever gewoon een croissant of een heerlijke kalfssaucijs, ook dan ben je bij Bakker Suikerbuik aan het goede adres.

Bij de lunch serveren we naast koffie en thee, diverse vruchtensappen, verse jus d’orange, verse smoothies, frisdranken of eventueel lekker een glaasje wijn of een speciaal biertje. Voor grotere groepen hebben we ook een leuk arrangement, dit kunt u op de site vinden onder de groepsarrangementen. 

Kom gauw eens proeven!

 


Reserveer nu    Online reserveren graag minimaal 24 uur van te voren, latere reserveringen alleen telefonisch mogelijk. 

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.

lees meer

Contact

Bakker Suikerbuik

Hippolytusbuurt 22-24

2611 HN Delft

015-2125726

info@bakkersuikerbuik.nl

contact formulier

Openingstijden:

 

Dinsdag tm zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

Afwijkende openingstijden:

Zaterdag 24 december geopend tot 16.00 uur

Zondag 25 december gesloten

Dinsdag 27 december t/m 31 december 2022:  alleen de buitenbakkerij + winkel geopend. Lunchroom is gesloten

Zondag 1 januari 2023 gesloten

 

 

 

 


Evenementen Nieuws Vacatures