slideshow-008.jpg

Lunch

Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!

slideshow-008.jpg

Lunch

Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!

slideshow-008.jpg

Lunch

Lunchen bij Bakker Suikerbuik is een aanrader!

previous arrow
next arrow

lunch

 

Lunchen bij Bakker Suikerbuik

In de afgelopen jaren is Bakker Suikerbuik uitgegroeid tot een geliefd plekje om te lunchen. Ieder ochtend maakt de bakker het brood voor de lunch, zodat er altijd heerlijk vers zacht brood is om te nuttigen.

Eén van de favoriete lunchgerechten is de Croque Monsieur, een super grote tosti gemaakt van pomodori tomatenbrood, Goudse Kaas en Ham. Ook zijn zusje, de Croque Madame, met twee gebakken eitjes erop is favoriet.

De Hartige Proeverij, een plank gevuld met 5 verschillende hartige lekkernijen uit de bakkerij wordt regelmatig geserveerd. Maar ook het broodje Gezond, wat met veel rauwkost, echt zijn naam eer aan doet, wordt regelmatig besteld.

Broodjes zoals de ‘Hete Geit’ en 'Kip Kimchee'  moet je echt ontdekken. Maar wil je liever gewoon een croissant of een heerlijke kalfssaucijs, ook dan ben je bij Bakker Suikerbuik aan het goede adres.

Bij de lunch serveren we naast koffie en thee, diverse vruchtensappen, verse jus d’orange, verse smoothies, frisdranken of eventueel lekker een glaasje wijn of een speciaal biertje. Voor grotere groepen hebben we ook een leuk arrangement, dit kunt u op de site vinden onder de groepsarrangementen.

Kom gauw eens proeven!